شرط سقوط دلار به کف کانال 49 هزارتومانی!

image

به گزارش طلاکلینیک فارس،قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه ۲۹ آبان تا سطح ۱۹۷۳ دلار پایین آمد؛ در زمان تدوین این گزارش فلز زرد رنگ جهانی در حدود ۱۹۷۷ دلار به فروش رسید که در مقایسه با دو روز قبل افت تقریباً ۳ دلاری را نشان می‌دهد.

همچنین در بازار داخلی ایران قیمت هر گرم طلا  با ۲ میلیون و ۴۰۸ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد که نسبت به‌روز قبل ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان کاهش داشته است. از سوی دیگر قیمت سکه امامی در حدود  ۲۸ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان معامله شد. این قیمت در مقایسه با عصر یکشنبه نزدیک به ۲۰۰ هزار تومان کاهش را نشان می‌دهد.

پیش از این فنی‌ها گفته بودند که مرز حمایتی ۲۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برای سکه‌بازان مهم است که اگر شکسته شود احتمال عقب‌نشینی تا نیمه کانال ۲۸ میلیون تومانی محتمل خواهد بود

همچنین طبق ادعای معامله‌گران قیمت دلار تهران در شروع معاملات نقدی امروز دوشنبه ۲۹ آبان تا کف کانال ۵۰ هزار تومانی پایین آمده که در مقایسه با روز گذشته تقریباً ۴۰۰ تومان کاهش را نشان می‌دهد.در لحظه تدوین این گزارش، دلار در بازار ارز تهران 50 هزار تومان قیمت خورد.

از سوی دیگر، بازار ارز هرات امروز دوشنبه ۲۹ آبان‌ماه شاهد عقب‌نشینی نرخ دلار بود. آن‌طور که معامله‌گران می‌گویند فشار فروش در بازار امروز بیشتر از روز قبل بود و اسکناس آمریکایی در شروع معاملات نقدی هرات کانال ۵۰ هزار تومان را از دست داد و تا ۴۹ هزار و ۸۵۰ تومان پایین آمد. این اتفاق در حالی است که روز گذشته قیمت دلار هرات با ۵۰ هزار و ۱۰۰ تومان به کار خود خاتمه داده بود.

به عقیده تحلیل‌گران فنی قیمت دلار مرز روانی خود را از دست داده است و اگر قیمت دلار امروز از حمایت ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان عقب‌نشینی کند، این نرخ می‌تواند با کاهش به کف کانال ۴۹ هزار تومانی حرکت کند. در این صورت قیمت دلار هرات به کریدور قبلی خودش یعنی ۴۸ هزار و تا ۵۰ هزار تومان می‌رود که قبل از جنگ اسرائیل و حماس در آن نقطه قرار داشت. اما اگر قیمت دلار این محدوده حمایت ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومانی را حفظ کند، به‌صورت محدود می‌تواند افزایش دهد تا تقاضای ژانویه وارد بازار شده و  نوسانات جدیدی را در بازار به وجود بیاورد. نرخ حواله درهم نیز که روز گذشته با ۱۳ هزار و ۸۴۰ تومان بسته شده بود در بازار امروز تا سطح ۱۳ هزار و ۷۸۰ تومان پایین آمده بود.

اشتراک گذاری

logo-samandehi
logo-khalagh